Formulieren

U vindt hier de formulieren voor het aanmelden voor de vieringen, de aanvraag van een intentie, het aanvragen van een doopviering of huwelijksvieringen.

 

Aanmelden vieringen

Vanwege de coronamaatregelen kunnen wij per viering maximaal 30 mensen ontvangen. Voor een aantal vieringen is aanmelden daarom noodzakelijk en dus verplicht. Bij andere vieringen is doorgaans nog ruimte. Daarom is aanmelden voor die vieringen niet nodig. Hieronder vindt u een overzicht van de vieringen waarbij het nodig is u aan te melden. De vieringen vanuit de St. Willibrorduskerk Deurne zijn ook te volgen via kerkdienstgemist.nl.

 

 

Het is niet nodig u aan te melden voor de vieringen in Helenaveen, Liessel, Neerkant en ook niet voor de viering op zaterdag om 15.00 uur in de St. Willibrorduskerk Deurne.

In de St. Willibrorduskerk Deurne worden de opgegeven intenties zowel zaterdag om 15.00 uur als zondag 10.30 uur afgelezen.

Aanmelden kan alleen van maandag t/m donderdag voor het weekend hierop volgend. Graag telkens voor één persoon het formulier gebruiken. U krijgt na aanmelding geen bevestiging via email. U kunt gewoon naar de kerk komen.

Heeft u zich aangemeld en kunt u toch niet, meldt u zich dan af op pastoor@heiligewillibrorddeurne.nl. Dan kunnen we iemand anders een plezier doen met die plek.

 

Intentie | doop | huwelijk

 

Lees goed de instructie boven het formulier. Vul het formulier zorgvuldig en volledig in.

Betalen via iDEAL

Na het invullen van het formulier maakt u meteen via iDEAL de gevraagde bijdrage in de onkosten over.

Pas daarna ontvangen wij het formulier in het Parochiecentrum en wordt het in behandeling genomen.

Wanneer u merkt dat de betaling niet lukt, neemt u dan zelf contact opnemen met het Parochiecentrum. Het formulier wordt in dit geval niet rechtstreeks naar het Parochiecentrum doorgestuurd.

Kerkbalans – Parochiebijdrage

Voor het overschrijven van uw parochiebijdrage gaat onze voorkeur, in verband met kostenbesparing en eenvoudige administratieve verwerking, uit naar betaling via de automatische incasso. U kunt een bedrag per jaar, per half jaar, per kwartaal, per maand, maar ook eenmalig laten overschrijven.

U kunt hier het machtigingsformulier inzien en downloaden:

Downloaden (PDF, 174KB)