Formulieren

U vindt hier de formulieren voor het aanmelden voor de vieringen, de aanvraag van een intentie, het aanvragen van een doopviering of huwelijksvieringen, het aanmelden voor de eerste-communievoorbereiding en het vormseltraject.

 

Aanmelden vieringen

Vanaf het weekend van 4 en 5 juli 2020 gaan de kerken weer open. Het aantal beschikbare zitplaatsen is beperkt. Daarom is het nodig om u voor de vieringen in de St. Willibrorduskerk Deurne, de St. Jozefkerk Deurne en de St. Willibrorduskerk Vlierden aan te melden.

In de St. Willibrorduskerk in Helenaveen, Liessel, Neerkant en Vlierden is de verhouding zitplaatsen en verwachte kerkgangers zo, dat het hier niet nodig is om u aan te melden.

 

Aanmelden kan alleen van maandag t/m donderdag voor het weekend hierop volgend.
Graag telkens voor één persoon het formulier gebruiken. U krijgt na aanmelding geen bevestiging via email. U kunt gewoon naar de kerk komen.

 

 

Presentatie afstudeerproject kerk Helenaveen

 

Intentie | doop | huwelijk

 

Eerste communie | Vormsel

 

Lees goed de instructie boven het formulier.
Vul het formulier zorgvuldig en volledig in.

iDEAL_128x128

Na het invullen van het formulier maakt u meteen via iDEAL de gevraagde bijdrage in de onkosten over.

Pas daarna ontvangen wij het formulier in het Parochiecentrum en wordt het in behandeling genomen.

Wanneer u merkt dat de betaling niet lukt, neemt u dan zelf contact opnemen met het Parochiecentrum. Het formulier wordt in dit geval niet rechtstreeks naar het Parochiecentrum doorgestuurd.

Voor het overschrijven van uw parochiebijdrage gaat onze voorkeur, in verband met kostenbesparing en eenvoudige administratieve verwerking, uit naar betaling via de automatische incasso. U kunt een bedrag per jaar, per half jaar, per kwartaal, per maand, maar ook eenmalig laten overschrijven.

U kunt hier het machtigingsformulier inzien en downloaden:

Downloaden (PDF, 174KB)