Kinder- en jeugdkoren

Zingen is leuk. Zing je niet alleen onder de douche, maar de hele dag, laat het dan ook horen bij een van de kinder- en jeugdkoren en kom een keer meedoen.

 

♫  Jeugdkoor Sound of Joy – Deurne

15WB-115

Sound of Joy in actie tijdens het Walsbergs Bont, januari 2015

 

“Sound of Joy” klinkt fris en eigentijds en het geeft precies aan waar het in het jeugdkoor om gaat: plezier in het zingen!

Dirigent is Rita van Diesen. Op keyboard speelt Maurice Smeur. Voor alles eromheen zorgt Mirjam Steevens. Zij is ook contactpersoon.

De repetities zijn elke dinsdag van 18.15 tot 19.00 uur in het Hofke van Marijke. Het koor zingt om en om in de gezinsvieringen in de St. Willibrorduskerk en de St. Jozefkerk.

Zingen is leuk, samen zingen is nog gezelliger. Plezier in het zingen staat bij het jeugdkoor centraal. Hoe meer leden, hoe beter. Kinderen vanaf groep 5 zijn van harte welkom. Ook jongens en meisjes die al op de middelbare school zitten zijn van harte welkom. Zij ondersteunen de jongere kinderen en bouwen ook aan hun eigen repertoire.

Sound Of Joy_2 CMYK

Op het repertoire staan natuurlijk eigentijdse kerkliedjes, maar tegenwoordig worden ook andere liedjes (bv. van Kinderen voor kinderen) of bekende popsongs ingestudeerd. Behalve bij de gezinsvieringen in de kerken, treedt het koor ook op bij bijvoorbeeld een kerstconcert of het Walsbergs Bont.

Nieuwe leden zijn van harte welkom. Aanmelden kan bij Mirjam Steevens, tel. 0493-321238 of 06-27552847 of via email: fam.steevens@hetnet.nl

 

♫   Kinderkoor Vlierden