Vieren

Reguliere vieringen

Zaterdag

15.00 uur  Willibrorduskapel Deurne
19.00 uur  St. Jozefkerk Deurne
19.00 uur  St. Willibrorduskerk Neerkant

Zondag

09.00 uur  St. Willibrorduskerk Helenaveen
09.30 uur St. Willibrorduskerk Vlierden
10.30 uur  St. Willibrorduskerk Liessel
10.30 uur  St. Willibrorduskerk Deurne

Maandag

08.00 uur  St. Willibrorduskerk Liessel

Dinsdag

08.00 uur  St. Willibrorduskerk Liessel

Woensdag

08.00 uur  St. Willibrorduskerk Liessel
19.00 uur  Willibrorduskapel Deurne

Donderdag

08.00 uur  St. Willibrorduskerk Liessel

Vrijdag

08.00 uur  St. Willibrorduskerk Liessel

 

Rozenhoedje

Het Rozenhoedje wordt gezamenlijk gebeden maandag t/m vrijdag na de viering van 8.00 uur in de St. Willibrorduskerk Liessel en op de 1e zaterdag van de maand om 19.00 uur in de Willibrorduskapel Deurne.

 

Stilte en gebed

De St. Willibrorduskerk Liessel is op woensdag van 19.00 tot 20.00 uur open voor stilte en gebed.

De Cornelius- en Mariakapel In de voormalige kerk van Zeilberg is dagelijks van 9.00 tot 17.00 uur open voor het aansteken van een lichtje, gebed en stilte.

Het portaal van de St. Jozefkerk Deurne is dagelijks van 9.00 tot 17.00 uur open voor het aansteken van een lichtje, gebed en stilte.

Het portaal van de St. Willibrorduskerk Vlierden is dagelijks van 9.00 tot 17.00 open voor het aansteken van een lichtje, gebed en stilte.

De St. Willibrorduskerk Deurne is van mei t/m oktober open dagelijks (behalve maandag) van 14.00 tot 16.00 uur. We hopen op korte termijn het torenportaal van deze kerk dagelijks open te stellen van 9.00 tot 17.00 uur.

De Willibrorduskapel Deurne is van maandag t/m vrijdag open tussen 9.00 en 12.00 uur.

 

Actueel

De volledige en actuele kalender met alle vieringen is te raadplegen op de pagina vieringen.

 

Sacrament van boete en verzoening

Het is altijd mogelijk persoonlijk het sacrament van boete en verzoening (de biecht) te ontvangen. U kunt hiervoor een afspraak maken met een van de priesters.

In de week voor Kerstmis en Pasen is er doorgaans een ‘viering van verzoening’ (boeteviering), waarbij we stilstaan bij ons doen en laten, onze kracht en onmacht.

 

Uitzending via internet

kerkdienstgemist-nl

 

 

Alle vieringen in de St. Willibrorduskerk Deurne worden via Kerkdienstgemist.nl uitgezonden (beeld en geluid). Deze vieringen kunt u ook nadien terugkijken.

 

Vrij

Het staat parochianen vrij te kiezen naar welke kerk zij gaan voor de reguliere vieringen of bijzondere gelegenheden als doopsel, eerste communie, vormsel, huwelijk, avondwake of uitvaart.

 

Willibrorduskapel – Parochiecentrum

De Willibrorduskapel is onderdeel van het Parochiecentrum Visser 2. De reguliere vieringen daar zijn in eerste instantie bedoeld voor bewoners van de Nieuwenhof. Daarnaast vinden hier en in de andere ruimtes van het Parochiecentrum een groot aantal activiteiten plaats op catechetisch en diaconaal gebied als ondersteuning en aanvulling op het pastorale aanbod rond de kerken.