HELENAVEEN presentatie 8 september 19.00 uur

Tussen februari en juni 2020 zijn Rens Crooijmans en Stan Verberne bezig geweest met hun afstudeeronderzoek naar een mogelijke herbestemming van de katholieke kerk te Helenaveen. Zij kregen er veel positieve reacties op van hun begeleiders. Daar zijn zij best trots op. Zij willen hun onderzoek dan ook graag presenteren voor de gemeenschap van Helenaveen op dinsdag 8 september 2020 om 19.00 uur in de St. Willibrorduskerk Helenaveen.

Omdat de ruimte beperkt is is het nodig u hiervoor aan te melden. Wanneer er meer aanmeldingen zijn, zal er om 20.00 uur een tweede presentatie gegeven worden. Welkom !

 

Aanmelden presentatie afstudeerproject Helenaveen 8 september 19.00 uur

  • Ik verklaar op dit moment geen corona gerelateerde ziekteverschijnselen te hebben. Wanneer ik die alsnog krijg, zal ik mij afmelden.
  • Ik verklaar mij akkoord met het vastleggen en tijdelijk bewaren van mijn ingevoerde gegevens door de parochie Heilige Willibrord Deurne. Deze worden uitsluitend gebruikt voor de presentielijst bij de bijeenkomst. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met uw privacy.