VLIERDEN Willibr. | zondag 9.00 of 10.00

U bent van harte welkom bij de viering. Maar… kom niet naar de kerk bij verkoudheid, hoesten, niesen, koorts. Heeft u een kwetsbare gezondheid, wees dan extra voorzichtig. Het kan dan verstandiger zijn niet naar de kerk te komen.

 

Aanmelden viering St. Willibrorduskerk Vlierden op zondag om 9.00 of 10.00 uur; kijk voor het juiste tijdstip in het Trommeltje!

Aanmelden voor de viering van komende zondag is mogelijk van maandag t/m vrijdag, zolang er plaatsen beschikbaar zijn. Deze aanmelding is voor 1 persoon. Wilt u met iemand samen komen, dan kunt u elk apart aanmelden. Bij elke viering kunnen maximaal 30 mensen aanwezig zijn.
  • Ik verklaar op dit moment geen corona gerelateerde ziekteverschijnselen te hebben. Wanneer ik die alsnog krijg, zal ik mij afmelden.
  • Ik verklaar mij akkoord met het vastleggen en tijdelijk bewaren van mijn ingevoerde gegevens door de parochie Heilige Willibrord Deurne. Deze worden uitsluitend gebruikt voor de presentielijst bij de viering. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met uw privacy.