Lourdes bijeenkomst

15 september 2020

Georganiseerd door de “Vrienden van Lourdes”

Op 28 oktober 2020 organiseren wij als ‘Vrienden van Lourdes’ een middag voor mensen die geïnteresseerd zijn in dit pelgrimsoord. Gratis. Geen verplichting. Wel een lekker kopje koffie erbij.
We laten een film zien over het leven van Bernadette en de verschijningen die vanaf 11 februari 1858 plaatsvonden in dit bijzonder stadje aan de Gave.

We houden deze middag in het Gerardushuis, Coronaproof. Aanvang 13.30 uur tot maximaal 16.30 uur.
U krijgt dit aangeboden vanuit onze stichting ‘Vrienden van Lourdes’.

We merkten dat er behoefte bestaat onder vele mensen om eens samen te komen en te praten over de pelgrimage en Lourdes in het bijzonder. U kunt meteen ook kennis maken met ons als bestuur van de stichting.

Omdat we beperkt plaats hebben in verband met de Corona maatregelen is opgeven vooraf wel een vereiste. Vol = Vol. We kunnen maximaal 30 personen ontvangen.

Aanmelden kan via het formulier hieronder.

Graag tot dan!
Namens het bestuur ‘Vrienden van Lourdes’.
Hennie, Frits en Christ.

Aanmelden Lourdesbijeenkomst 28 oktober 19.00 uur Gerardushuis

  • Ik verklaar op dit moment geen corona gerelateerde ziekteverschijnselen te hebben. Wanneer ik die alsnog krijg, zal ik mij afmelden.
  • Ik verklaar mij akkoord met het vastleggen en tijdelijk bewaren van mijn ingevoerde gegevens door de parochie Heilige Willibrord Deurne. Deze worden uitsluitend gebruikt voor de presentielijst bij de bijeenkomst. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met uw privacy.