Vieringen 2021

Oktober en november

Hieronder vindt u informatie over de vieringen.
Voor andere activiteiten verwijzen wij u naar de homepage (agenda en nieuws).

kerkdienstgemist-nl

Verdere versoepelingen vanaf 25 september 2021

Alle zitplaatsen in de kerken mogen weer benut worden. Alle kerkgangers zijn dus van harte welkom! Bezoekers wordt uitdrukkelijk gevraagd om rekening met elkaar te houden zowel bij het kiezen van een plaats als bij het lopen door de kerk. Verder vragen we iedereen om verantwoordelijkheid te nemen en thuis te blijven met klachten die kunnen wijzen op corona blijft bovendien gehandhaafd. De bisschoppen hebben ervoor gekozen om geen coronatoegangsbewijs te vragen omdat dit in hun ogen niet past bij het karakter van de Kerk. Samenzang is ook weer mogelijk. De koren mogen zingen, maar hiervoor gelden landelijk nog richtlijnen.

Op de koffie

Vanaf dinsdag 26 oktober 2021 is er weer elke dinsdag tussen 10:00 en 11:30 uur koffiedrinken in het Parochiecentrum en gelegenheid om met elkaar te buurten

Zaterdagviering 15:00 uur

Vanaf 6 november 2021 verplaatsen we de zaterdagmiddagviering van 15:00 uur weer naar de Willibrorduskapel, Visser 2, Deurne. Om te voorkomen dat de vieringen te druk worden, zijn deze voorlopig alleen toegankelijk voor bewoners van de Nieuwenhof en mensen die rondom wonen. We kunnen hier geen intenties aflezen, waarbij veel familie verwacht wordt. Hen verwijzen we naar de zaterdagviering in de St. Jozefkerk Deurne of de zondagsvieringen.

 

Downloaden (PDF, 98KB)