Formulieren

U vindt hier de formulieren voor de aanvraag van een intentie, het aanvragen van een doopviering of huwelijksvieringen.

 

De vieringen vanuit de St. Willibrorduskerk Deurne zijn ook te volgen via kerkdienstgemist.nl. Uw bijdrage aan de collecte kunt u overmaken op IBAN-nummer: NL12 RABO 0110 8052 67 t.n.v. RK Parochie H Willibrord Deurne of door uw bijdrage in een envelop af te geven bij het Parochiecentrum, Visser 2 te Deurne. Dank u wel!

Vanwege de coronamaatregelen kunnen we maximaal 50 mensen per viering ontvangen. Voor  de vieringen in de St. Willibrorduskerk Deurne is het dan ook noodzakelijk om een plaats te reserveren. Voor de St. Willibrorduskerk Vlierden vindt u de informatie over het aanmelden in het het Trommeltje. Voor de andere kerken is aanmelden niet nodig.

In de kerk is het nodig om een mondkapje te dragen bij binnenkomst en uitgaan, uw handen te ontsmetten en anderhalve meter afstand te houden.

Collecte voor TEJO-huis

Tijdens de Kerstvieringen was de helft van de collecte bestemd voor het TEJO-huis Deurne. Omdat we hen een royale bijdrage gunnen, kunt u nog altijd uw bijdrage overmaken naar NL03 RABO 0364 6430 80 ten name van Stichting TEJO Deurne. Hartelijk dank!

 

 

Bestellen huispaaskaars 2022

 

Intentie | doop | huwelijk

Lees goed de instructie boven het formulier. Vul het formulier zorgvuldig en volledig in.

Betalen via iDEAL

Na het invullen van het formulier maakt u meteen via iDEAL de gevraagde bijdrage in de onkosten over.

Pas daarna ontvangen wij het formulier in het Parochiecentrum en wordt het in behandeling genomen.

Wanneer u merkt dat de betaling niet lukt, neemt u dan zelf contact opnemen met het Parochiecentrum. Het formulier wordt in dit geval niet rechtstreeks naar het Parochiecentrum doorgestuurd.

Kerkbalans – Parochiebijdrage

 

Voor het overschrijven van uw parochiebijdrage gaat onze voorkeur, in verband met kostenbesparing en eenvoudige administratieve verwerking, uit naar betaling via de automatische incasso. U kunt een bedrag per jaar, per half jaar, per kwartaal, per maand, maar ook eenmalig laten overschrijven.

U kunt hier het machtigingsformulier inzien en downloaden:

Downloaden (PDF, 174KB)