Formulieren

U vindt hier de formulieren voor het aanmelden voor de vieringen, de aanvraag van een intentie, het aanvragen van een doopviering of huwelijksvieringen.

 

De vieringen vanuit de St. Willibrorduskerk Deurne zijn ook te volgen via kerkdienstgemist.nl. Uw bijdrage aan de collecte kunt u overmaken op IBANnummer: NL12 RABO 0110 8052 67 t.n.v. RK Parochie H Willibrord Deurne of door uw bijdrage in een envelop af te geven bij het Parochiecentrum, Visser 2 te Deurne. Dank u wel!

 

Weekendvieringen

Het is noodzakelijk u aan te melden voor de volgende vieringen:

Aantal bezoekers

Vanaf 29 april 2021 kunnen we iets meer bezoekers ontvangen. In kerken waar doorgaans meer dan 300 mensen in kunnen, mag 10% van het aantal zitplaatsen gebruikt worden. Dat betekent dat in de St. Willibrorduskerk Deurne voortaan 50 bezoekers welkom zijn en in de St. Jozefkerk Deurne 40 bezoekers. Aanmelden blijft wel nodig.

Aanmelden

Aanmelden kan alleen van maandag t/m vrijdag 11.00 uur voor het weekend hierop volgend. Graag telkens voor één persoon het formulier gebruiken. U krijgt na aanmelding geen bevestiging via email. U kunt gewoon naar de kerk komen.

Afmelden

Heeft u zich aangemeld en kunt u toch niet, meldt u zich dan af op pastoor@heiligewillibrorddeurne.nl. Dan kunnen we iemand anders een plezier doen met die plek.

 

Intentie | doop | huwelijk

 

Lees goed de instructie boven het formulier. Vul het formulier zorgvuldig en volledig in.

Betalen via iDEAL

Na het invullen van het formulier maakt u meteen via iDEAL de gevraagde bijdrage in de onkosten over.

Pas daarna ontvangen wij het formulier in het Parochiecentrum en wordt het in behandeling genomen.

Wanneer u merkt dat de betaling niet lukt, neemt u dan zelf contact opnemen met het Parochiecentrum. Het formulier wordt in dit geval niet rechtstreeks naar het Parochiecentrum doorgestuurd.

Kerkbalans – Parochiebijdrage

 

Voor het overschrijven van uw parochiebijdrage gaat onze voorkeur, in verband met kostenbesparing en eenvoudige administratieve verwerking, uit naar betaling via de automatische incasso. U kunt een bedrag per jaar, per half jaar, per kwartaal, per maand, maar ook eenmalig laten overschrijven.

U kunt hier het machtigingsformulier inzien en downloaden:

Downloaden (PDF, 174KB)