Afscheid pastoor Paul Janssen

19 juni 2022

Zaterdag 2 juli 2022, 19:00 uur
St. Willibrorduskerk Deurne

“Met passie” – GAAT NIET DOOR

DEZE BIJEENKOMST KAN HELAAS NIET DOORGAAN OMDAT EEN VAN DE MEDEWERKERS, MET EEN WEZENLIJKE BIJDRAGE AAN HET GEHEEL, POSITIEF GETEST IS OP CORONA

Muzikaal samenzijn waarbij een gelegenheidsensemble van muzikale vrienden van (en met) Paul Janssen een bijzonder passieverhaal uitvoert, geschreven en gecomponeerd door Marcel Zagers. Het vertelt niet alleen over het lijden van Jezus, maar ook over de passie waarmee Hij mensen uitnodigt mee te bouwen aan een nieuwe wereld, het rijk van God. Marcel Zagers is componist en schrijver van liedjes als “Even stil” en “Een vriend”, die veel bij gezinsvieringen en eerste communievieringen worden gezongen, en ook van het themaliedjes van de Vormselvoorbereiding “In de wereld van je leven” en “Ik vertel je een verhaal uit oude tijden”.

Zondag 3 juli 2022, 10:30 uur
St. Willibrorduskerk Deurne

“Gij die mij ruimte geeft”

Feestelijke eucharistieviering m.m.v. een gelegenheidskoor en de vier Deurnese gilden, waarin de dan jarige pastoor Paul Janssen voor het laatst voorgaat.

Na afloop van de bijeenkomsten is er een informeel samenzijn met gelegenheid om afscheid te nemen. Pastoor Paul Janssen wil uitdrukkelijk geen persoonlijke cadeaus, maar een bijdrage voor het TEJO-huis in Deurne, een inloophuis voor jongeren. Uw gift is ook welkom op NL03 RABO 0364 6430 80 tnv Stichting TEJO Deurne.

De viering is ook te volgen via de livestream op kerkdienstgemist.nl