Concertcyclus: Matthäus-Passion

5 april 2020
Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - zondag 05 april 2020
15:00 - 19:00

Locatie
St. Willibrorduskerk Deurne

Categorieën


Bestel hier uw toegangskaarten

Vanwege de positieve reacties van vorig jaar, wordt ook dit jaar de Matthäus-Passion uitgevoerd in de St. Willibrorduskerk Deurne. Een onvergetelijk muzikaal hoogtepunt.

Het beroemdste muziekwerk van Johann Sebastian Bach wordt uitgevoerd op Palmzondag 5 april 2020 om 15:00 uur.

Het geheel staat onder leiding van Henk Verhoef, die ook de orgelpartij speelt. De uitvoering zal verder verzorgd worden door tal van muzikanten. Barokensemble ‘Eik en Linde’ uit Amsterdam neemt het instrumentale deel voor haar rekening. Dit ensemble bestaat uit een twintigtal professionele en gepassioneerde musici, die elkaar gevonden hebben in hun liefde voor de barokmuziek. Hun streven is deze uit te voeren op een manier die zoveel mogelijk recht doet aan de bronnen. Daarom spelen ze op authentieke instrumenten of kopieën daarvan. Met de koren meegeteld staat er voor de vertolking van dit majestueuze werk een gezelschap van ongeveer vijftig personen op het podium. Enkele Deurnese zangeressen nemen de soprano in ripieno partij voor hun rekening.

Kaarten

Kaarten voor dit concert zijn te koop via de ticketservice (24 uur per dag, via deze link) of de theaterkassa van het Cultuurcentrum Deurne. Telefoon 0493-383878. E-mail: info@ccmvd.nl. De kassa is op werkdagen geopend van 10.0-12.00 uur en telefonisch bereikbaar van 9:00- 17:00 uur.

Kaarten zijn te koop voor € 35,- of € 25,- en € 15,- , afhankelijk van de plek in de kerk. Omdat er beeldschermen geplaatst worden, is het zicht op de musici overal goed. De kaartverkoop via het CCD is mogelijk tot en met vrijdag 3 april. De resterende kaarten zijn daarna alleen nog te koop aan de dagkassa op zondag 5 april vanaf het 14:00 uur.

De prijs voor de kaarten is inclusief koffie of thee in de pauze. De totale duur van de Matthäus Passion inclusief pauze is ongeveer 3 ½ uur. De kerk gaat op zondag 5 april om 14.30 uur open; toegang tot de kerk tot 14.55 uur. Geen toegang tijdens de uitvoering tot de pauze.