Concertcyclus: “The Duality of Time”

16 oktober 2022
Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - zondag 16 oktober 2022
16:00 - 17:00

Locatie
St. Willibrorduskerk Deurne

Categorieën


Concert door ‘Kaduo Sax and Perc’: André Neto, percussie en Carlos Saraiva, saxofoon

De entree is gratis. Wel vragen wij bij de uitgang een vrijwillige bijdrage (met een richtbedrag van € 5,= per persoon) om de concertcyclus mogelijk te blijven maken. Het is mogelijk om te pinnen.

Voor u treden op

André Neto: Portugese allround percussionist, gespecialiseerd in melodisch slagwerk en kamermuziek. Door de jaren heen is hij gericht geweest op het vormgeven van geluid met verschillende bewegingsbenaderingen, zoals gewicht, snelheid en gripmodulaties. Dit jaar doet hij zijn laatste bachelorjaar bij Fontys AMPA Classical Music, en werkt hij samen met enkele ensembles en orkesten, zoals MetaMuziek Percussion Group, Kaduo Sax en Perc duo en het Brabants Kamerorkest (als eerste slagwerker).

Carlos Saraiva: Portugese saxofonist, 20 jaar oud. Vanaf zijn 11e tot zijn 16e volgde hij lessen bij Hugo Pinto bij de Banda Filarmonica de S. Mamede Ribatua. Op 14-jarige leeftijd begon hij zijn studie aan het Regionale Muziekconservatorium van VilaReal: eerst drie jaar in de saxofoonklas van Nuno Silva en vervolgens twee jaar bij Miriam Aneiros Muiño. Op zijn negentiende begon hij aan de Fontys Hogeschool voor de kunsten in Tilburg, waar hij studeert bij Ties Mellema.

Programma

1. Opening
Philip Glass

2. Alikas
Tõnu Kõrvits

3. In memoriam rio Paraopeba
Luis Gonçalves

4. Facades
Philip Glass

5. Noites Cariocas
Bewerking van Kaduo

6. Chula Corridinha
Bewerking van Kaduo