Maria

24 mei 2022
Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - dinsdag 24 mei 2022
20:00 - 22:00

Locatie
Het Zonnelied

Categorieën


Vertelvoorstelling door Pauline Seebregts,
muzikaal begeleid door Jopie Jonkers, harpiste/zangeres.

Het was een gewone maandag als alle anderen. En toch had ze daar ineens op de stoep gestaan in een blauwe mantel, witte sportschoenen en een witte sjaal om haar haar. In de ene hand een tas en in de andere hand een koffer. Het bleek niemand minder te zijn dan de Heilige Maagd Maria’. Stel het je eens voor. Wat zou jij doen!? De vrouw die de deur had opengedaan liet haar binnen. Zo leert de vrouw over haar bijzondere gast maar ook over de twijfel en het geloof in zichzelf en het leven.

De voorstelling is een hedendaagse raamvertelling waarbinnen oeroude verhalen op een verrassende manier verbonden worden met de dag van vandaag. Dit ontroerende verhaal met diepgang en humor wordt verteld door Pauline Seebregts. Zij is een professionele vertelster met een warme en intense vertelstijl. Haar verhalen worden dikwijls ervaren als inspirerende momenten van wat je ‘entertaining wisdom’ zou kunnen noemen. Muzikaal wordt de voorstelling begeleid door Jopie Jonkers, harpiste/zangeres.

Aanmelden verplicht

Aanmelden is verplicht. Dit kan via email bij Wilma Docters van Leeuwen of Harm van Helsdingen. Geef naam, adres en woonplaats door van alle personen die u opgeeft, met hun emailadres en telefoonnummer, zodat wij indien nodig contact kunnen opnemen. Per activiteit vragen we een vrijwillige bijdrage met als richtbedrag: €5,= pp. Graag tot ziens!