All Hallows Eve – Canto Ostinato

16 oktober 2019
Foto: Hein van Bakel (Weekblad voor Deurne)

Of we de tweeduizend lichtjes van vorig jaar overtreffen is niet zeker. Dat hangt af van het aantal glazen potjes dat we ontvangen. Er wordt hard gespaard links en rechts. Ze zijn nog welkom (schoon en zonder etiket)!

De derde editie van All Hallows Eve is op vrijdag 25 oktober 2019 tussen 18.00 en 21.00 uur. We sluiten aan bij de Halloweenactiviteiten in het centrum, maar laten juist de andere kant van Halloween zien.

All Hallows Eve, dat verwijst naar de vooravond van Allerheiligen en Allerzielen, als we de heiligen en alle overledenen herdenken.  In het donker maken wij het licht!

De entree is gratis. Bij de uitgang kunt u wel een donatie geven.

Schone potjes zonder etiket kun je nog afgeven bij het Parochiecentrum of neerzetten in de hal van de St. Willibrorduskerk Deurne.

Canto Ostinato

Als de deuren van de kerk gesloten zijn na All Hallows Eve, wordt alles in gereedheid gebracht voor de uitvoering van de Canto Ostinato op twee orgels en een vleugel. Natuurlijk blijven de lichtjes branden. Een bijzondere sfeer om rond 21.15 uur het concert te beginnen.

De entree is gratis. Wel vragen we bij de uitgang een vrijwillige bijdrage (richtbedrag € 5,= per persoon) om de concerten mogelijk te blijven maken.