De actuele coronamaatregelen

15 januari 2022

Maximaal 50 bezoekers

Bij de vieringen mogen maximaal 50 mensen aanwezig zijn. Voor de vieringen in de St. Willibrorduskerk Deurne en de St. Willibrorduskerk Vlierden is het dan ook noodzakelijk om een plaats te reserveren. In Vlierden kan dat door iemand van de contactgroep te benaderen. Kijk in het Trommeltje voor de juiste informatie. Op de pagina formulieren kunt u zich aanmelden voor de viering in de St. Willibrorduskerk Deurne. Voor bezoek aan de andere kerken hoeft u zich niet aan te melden.

Avondvieringen

Er kunnen nog geen avondvieringen zijn. De viering op zaterdag in de St. Willibrorduskerk Neerkant is daarom om 16:00 uur. De viering op zaterdag in de St. Willibrorduskerk Deurne is tijdelijk in de St. Jozefkerk, om 15:00 uur. Zo kan daar ook een viering zijn.

Voorzichtig zijn: anderhalve meter afstand

U bent nog steeds welkom in de kerk, maar we vragen om voorzichtig te zijn en rekening te houden met anderen. Bij binnenkomst en uitgaan van de kerk verzoeken wij u uw handen te ontsmetten en een mondkapje te dragen. Wilt u bij het lopen en het zitten anderhalve meter afstand houden tot anderen die niet tot uw huishouden behoren. Anderhalve meter, dat is twee stoelen overslaan.