Kerkbanken Zeilberg

27 maart 2016

Het vergunningtraject voor de vestiging van een fitnessaccommodatie in de Zeilbergse kerk is inmiddels doorlopen. Alle lichten staan op groen. Voor de verbouwing kan beginnen, zullen eerst de kerkbanken eruit gaan.

Wij hadden contact met een parochie die ze allemaal wilde overnemen om in hun kerk te plaatsen, maar op het laatste moment blijkt dit toch niet door te gaan. Daarom willen we van de nood een deugd maken.

Er zijn vast mensen die graag een kerkbank als aandenken – of gewoon omdat ze mooi zijn – in hun bezit willen krijgen. Zoals we bij de sluiting van de kerk hebben aangekondigd, willen wij heel graag in de kerk een kapelletje realiseren dat overdag open zal zijn en waar u bij Maria of Cornelius een lichtje kunt aansteken.

Wij bieden u de banken aan tegen een bijdrage van € 50,= per meter. Met uw bijdrage kunnen wij de uitvoering van het kapelletje meefinancieren.

Op zaterdag 2 april van 10.00 tot 12.00 uur organiseren wij in de kerk een inloop, waarbij u een bank kunt uitkiezen en meteen meenemen tegen overhandiging van uw bijdrage.

U kunt ook een afspraak maken via: pastoor@heiligewillibrorddeurne.nl

In totaal zijn er 36 banken van 308 cm, 26 banken van 302 cm, 6 banken van 250 cm en 9 banken van 152 cm lang beschikbaar. Daarnaast nog 10 voorfronten. Uiteraard alles zolang de voorraad strekt.

Wij hopen veel mensen hiermee een plezier te doen.
Met hartelijke groet,

het parochiebestuur