Kerststallenwedstrijd

11 december 2021

Ook al zijn er geen vieringen op Kerstavond, we maken er in onze kerken toch een gezellig feest van. Alle kerken zijn op 1e en/of 2e kerstdag ’s middags open om te kijken naar de mooie kerststallen. Loop gerust binnen.

Kerst in de Hei

In de St. Jozefparochie Deurne is van 17 december 2021 tot en met 6 januari 2022 Kerst in de Hei. Op maar liefst 50 adressen zijn kerststallen te bewonderen in de tuin of achter het raam. Plattegronden met de adressen zijn binnenkort te vinden op verschillende plekken in de wijk, o.a. in het portaal van de St. Jozefkerk. Uiteraard doet de kerk ook weer mee!

Kerststallenwedstrijd en Open Podium

De St. Willibrorduskerk Deurne is tussen Kerst en Nieuwjaar (bijna) elke dag ’s middags open. Op 1e en 2e Kerstdag is er volop muziek en activiteit. Op 1e Kerstdag is er Open Podium voor jong en oud. Kom een kerstverhaal of -gedicht voordragen, zing en lied of speel op je instrument. Geef even door bij het Parochiecentrum hoe laat je ongeveer wil komen. Dan plannen we het in.

We organiseren ook een Kerststallenwedstrijd. Maak zelf een kerstgroep (met in ieder geval Maria, Jozef en het kindje Jezus) van karton, hout, mondkapjes, lucifers, kiezelsteentjes, beton, stof, lego, klei, of een filmpje, noem maar op. Je kunt het zo gek niet bedenken.

Breng die voor 21 december naar het Parochiecentrum, Visser 2, open: maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur of op afspraak via tel.: 0493-312486 of neem even contact op met Henny van Osch, catechist@heiligewillibrorddeurne.nl. Tussen Kerst en Nieuwjaar kan iedereen ze dan zien in de kerk. Ga vrolijk aan de slag!