Kerstcollecte voor Baie Dankie

5 februari 2016

De helft van de kerstcollecte was in 2015 bestemd voor Stichting Baie Dankie. Het dank-je-wel dat we ontvingen, geven wij graag aan u door:

 

Lieve mensen uit Deurne,

Afgelopen week kregen we het geweldige bedrag van ruim 2000 euro van jullie binnen. Dit bedrag is met de kerstcollecte opgehaald en het is bijzonder om te merken hoe betrokken jullie zijn bij Baie Dankie. Voor ons was het fijn om tijdens een dienst te mogen vertellen en te laten zien wat we als Stichting allemaal doen. De opbrengst van de kerstcollecte willen we graag gaan gebruiken voor het bouwen van een stenen gebouwtje waar de keuken in komt. Deze keuken zorgt er dagelijks voor dat honderden mensen een warme maaltijd mogen ontvangen. Voor sommigen de enige maaltijd van die dag omdat ze thuis geen eten hebben. Vaak zijn deze mensen ziek (Hiv, Aids, Tbc) en maakt een maaltijd het verschil tussen blijven leven of sterven. Op dit moment staat er een klein houten keukentje die gevaarlijk, onhygiënisch, oud en in de zomer bloedheet is.

In Zuid-Afrika zijn ze “opgewonde oor die sponsoring” , “wonderlik dat da so baie geld is van die collecte”, “baie baie dankie aan al die liewe mense in Deurne”.

Zodra het nieuwe gebouw klaar is zullen we jullie foto’s sturen van het resultaat. Dankzij jullie gulle gaven is het mogelijk om dit te gaan bouwen.

Vriendelijke groeten namens iedereen van Stichting Baie Dankie Holland,

Saskia de Gier

 

Meer informatie over de Stiching Baia Dankie Holland vindt u op: www.baiedankie.nl

Een gift kunt u overmaken op: IBAN-rekeningnummer: NL95 RABO 0358 4787 23 t.n.v. Stichting Baie Dankie Holland te Heukelum.