Presentatie afstudeerproject Helenaveen

7 augustus 2020

Dinsdag 8 september 2020, 19.00 uur

Tussen februari en juni 2020 zijn Rens Crooijmans en Stan Verberne in het kader van hun opleiding bezig geweest met een afstudeeronderzoek naar een mogelijke herbestemming van de katholieke kerk te Helenaveen. Zij kregen er veel positieve reacties op van hun begeleiders. Daar zijn zij best trots op. Zij willen hun onderzoek dan ook graag presenteren voor de gemeenschap van Helenaveen op dinsdag 8 september 2020 om 19.00 uur in de St. Willibrorduskerk Helenaveen.

Omdat de ruimte beperkt is is het nodig u hiervoor aan te melden. Wanneer er meer aanmeldingen zijn, zal er om 20.00 uur een tweede presentatie gegeven worden. Welkom !

Huispaaskaars 2024 bestellen

  • Geef hier het aantal dat u wilt bestellen aan. Als u er geen kaars van 20 cm. bestelt geeft u '0' aan. Kosten per stuk:
    Prijs: € 15,00
  • Geef hier het aantal dat u wilt bestellen aan. Als u geen kaars van 30 cm bestelt geeft u '0' aan. Kosten per stuk:
    Prijs: € 30,00
  • Let op: er wordt pas voor u besteld als de betaling definitief ontvangen is per bank of contant op het Parochiecentrum. Als u merkt dat de betaling via iDEAL niet lukt, neem dan zelf contact op met het Parochiecentrum (0493-312486). Het formulier komt in dit geval niet rechtstreeks bij het Parochiecentrum terecht.
  • Ik verklaar mij akkoord met het vastleggen en tijdelijk bewaren van mijn ingevoerde gegevens door de parochie Heilige Willibrord Deurne. Deze worden uitsluitend gebruikt voor het verwerken van deze bestelling. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met uw privacy.