Viering van Ontmoeting: Aandacht

19 juni 2022

Zaterdag 25 juni 2022, 15:00 uur, St. Willibrorduskerk Deurne

De afgelopen twee jaar kon het niet doorgaan, maar dit jaar is weer de jaarlijkse “Viering van Ontmoeting”. Op zaterdag 25 juni is er om 15:00 uur een feestelijke eucharistieviering in de St. Willibrorduskerk aan de Markt in Deurne, waarin het Mariabeeld wordt binnengedragen. Onder orgelbegeleiding van Tilly Claessens zullen we veel samen zingen. Er is gelegenheid om een lichtje bij Maria te ontsteken. Traditiegetrouw is er een Mariaprentje om mee naar huis te nemen.

Na de viering is er koffie en cake en gelegenheid om na te praten en bij te buurten. Van harte uitgenodigd. Helaas is het voor ons niet mogelijk om mensen die gebruik maken van een rolstoel naar de kerk te brengen. Wilt u komen, vraag dan een familielid om u te begeleiden. Neemt u een rolstoel mee, geef dit dan even door bij het Parochiecentrum, dan zorgen wij dat er een plaats voor u gereserveerd wordt.

De Viering van Ontmoeting is 15 jaar opgezet als vervolg op het Ziekentriduüm, maar het is breder: voor iedereen die zin, troost, bemoediging, aandacht zoekt.

Welkom!