Lasershow

21 november 2021
Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - zondag 21 november 2021
18:00 - 21:00

Locatie
St. Willibrorduskerk Deurne

Categorieën


Spectaculaire lasershow ‘van vroeger naar de toekomst’ in het kader van 1300 jaar Deurne

Deze show wordt driemaal uitgevoerd: om 18:00, 19:00 en 20:00 uur en duurt drie kwartier. Voor deze show wordt gewerkt met (gratis) aanmelding. Dit kan op de website willibrorduskerkdeurne.nl . Toegang met QR-code; vrijwillige bijdrage (richtbedrag € 5,= per persoon) bij de uitgang. Contactloos doneren is mogelijk.

1300 jaar Deurne

het kader van het feit dat Deurne 1300 jaar geleden voor het eerst genoemd werd in een officieel document wordt op 21 november een grootse lasershow uitgevoerd in het historistisch monument van de gemeente bij uitstek: de Sint Willibrorduskerk Deurne, al meer dan een millennium centraal in het bestaan van Deurne en Deurnenaren.

Onder de noemer ‘van oud naar nieuw’ zal muzikaal voorzichtig omgezien worden naar het verleden maar vooral vooruitgekeken naar de toekomst. Een introductie op het grote Smitsorgel door organist Bert Augustus zal uitmonden in een fantastische lasershow waarbij de kerk onder stuwende muziek aangelicht zal worden zoals nog nooit eerder is gebeurd. Met moderne lasertechnieken zal een overrompelend effect bewerkstelligd worden met respect voor het prachtige gebouw en zal de architectuur van de kerk op een unieke manier tot leven worden gebracht.

De muziek van de lasershow wordt vervolgens opgepakt door dj Imre van Baars (ÏMperch), die op zijn manier de toeschouwers mee zal nemen naar de toekomst. Om zoveel mogelijk Deurnearen in staat te stellen dit unieke evenement bij te wonen zullen er op 21 november 3 aanvangstijden zijn: 18:00 uur, 19:00 uur en 20:00 uur.

De organisatie berust bij de Concertcyclus, onderdeel van de Stichting Behoud Sint-Willibrorduskerk Deurne. Door de blik te richten op de toekomst wil de Stichting de liefde voor het gebouw doorgeven aan een volgende generatie, die zo op haar beurt kan bijdragen aan het verhaal van Deurne.